Stegeman baalt van 'cadeautje': "Niet gek veel aan de hand"

18 september 2016 – John Stegeman denkt dat zijn elftal nog aan elkaar moet wennen. De trainer van Heracles Almelo zag zijn ploeg zondag met 0-2 verliezen van Ajax. Het gevoel dat na afloop overheerste was dat een nederlaag niet nodig was geweest voor de thuisploeg.

Stegeman baalt van 'cadeautje': "Niet gek veel aan de hand"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

"We leden te veel onnodig balverlies. In het algemeen roep je dan tegen Ajax de problemen over jezelf af. Maar er was niet gek veel aan de hand en dan geven we aan cadeautje weg. En dat pakken ze uit", vertelt Stegeman aan FOX Sports. Tim Breukers was de schlemiel door een bal verkeerd weg te werken. "We hebben gedacht dat we een punt konden pakken, tot aan mijn moment."

"Ik zag de bal heel laat. Het verraste mij een beetje, waardoor ik hem helemaal verkeerd raakte. Dat mag mij niet overkomen, heel simpel." Stegeman zag Lerin Duarte en Samuel Armenteros hun eerste minuten maken. "We zijn nog niet zover als voor de transferperiode. We moeten nog aan elkaar wennen."

Reacties

Eredivisie

gerelateerd