Ziyech het liefst op het middenveld: "Weet de trainer ook"

18 september 2016, 20:27

Hakim Ziyech wist zondag niet zijn stempel te drukken op het spel van Ajax. De zomeraankoop moest na een uur spelen tegen Heracles Almelo (0-2 zege) naar de kant. Ziyech speelde als rechtsbuiten en op die positie staat de Marokkaans international liever niet.

Ziyech toonde begrip voor de wissel van trainer Peter Bosz na een uur spelen. "Ik speelde geen geweldige wedstrijd, dus snapte het wel", vertelt de voormalig speler van FC Twente in gesprek met de NOS. "Als de trainer denkt dat hij mij in de zestigste minuut moet wisselen, dan is dat aan hem en moet ik dat accepteren. Hoe moeilijk dat ook is."

Voor Ziyech was het zijn derde duel in het tenue van de Amsterdammers. Tot nu toe moest hij zich elke keer tevreden stellen met een rol aan de buitenkant. "Ik speel liever vanuit het middenveld. Dat weet de trainer ook. Maar als hij mij op rechts wil opstellen, dan speel ik daar. Ik ben blij dat we de drie punten hebben behaald, maar niet tevreden met het spel van onze ploeg."

"We moeten elkaar nog leren aanvullen en dan zal het beter gaan. Dat heeft tijd nodig. Zelf weet ik dat ik beter kan en dat gaat de komende tijd ook gebeuren. Ik maak me niet druk, het was pas mijn derde wedstrijd."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen