Botteghin geniet van doelpunt en compact Feyenoord

19 september 2016, 09:42

Eric Botteghin maakte zondagmiddag zijn eerste competitiedoelpunt voor Feyenoord. Het was meteen een heel belangrijke, aangezien de Braziliaanse verdediger zich vlak voor tijd tot matchwinner kroonde tegen PSV. Hij nam een corner op de borst aan en schoot de bal hard langs doelman Jeroen Zoet.

Botteghin was al wel eens trefzeker voor Feyenoord in de beker en in oefenduels, maar nog nooit in de Eredivisie. "Dat waren kopballen, de wijze waarop ik het meest scoor. Maar nu stond ik bij de corner ineens helemaal vrij en kwam de bal voor mijn voeten. Dat ik 'm erin schoot, gaf een heerlijk gevoel. Het is mooi dat ik op deze manier het team kan helpen. Ik ben heel blij met mijn eerste competitiedoelpunt voor Feyenoord", zegt Botteghin op de clubwebsite.

Feyenoord won de topper tegen PSV knap met 0-1. De defensieve organisatie was de sleutel tot succes. "Het hele team heeft goed verdedigd. We hebben goed compact gespeeld, net als afgelopen donderdag tegen Manchester United. We hebben na zes wedstrijden nog maar twee tegengoals. Dat is heel mooi. We weten wat we aan elkaar hebben, spelen goed georganiseerd en hebben vertrouwen elkaar. Daarmee kunnen we ver komen", aldus Botteghin.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen