Oss haalt met Deckers concurrent voor Ronald Koeman

19 september 2016 – FC Oss was door de zwaar geblesseerde Xavier Mous opgezadeld met een keepersprobleem, maar heeft hier nu een oplossing voor gevonden. Jordy Deckers komt de gelederen versterken, zo kondigt de Brabanste Jupiler League-club aan via de officiële clubkanalen.

Oss haalt met Deckers concurrent voor Ronald Koeman

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Deckers tekent voor één seizoen bij Oss. Vorig seizoen was de sluitpost actief bij VVV-Venlo, waar hij niet alleen alle 36 wedstrijden onder de lat stond, maar ook nog eens verkozen werd tot Speler van Het Jaar. In het verleden was de goalie ook verbonden aan Excelsior en het Cypriotische Ermis Aradippou.

"We hebben uiteraard drie keepers nodig, dus zochten we naar een nieuwe concurrent voor met name Ronald Koeman", zegt Oss-directeur Peter Bijvelds op de clubwebsite. "Het is geweldig dat we Jordy kunnen toevoegen aan de selectie. Hij heeft bij VVV en Excelsior laten zien dat-ie een betrouwbare sluitpost is. Vaak zijn spelers van zijn kaliber al voorzien van een club, maar gelukkig was hij nog vrij. Hij kan de concurrentiestrijd aangaan."

Reacties

Eredivisie

gerelateerd