Excelsior treft eigen fysiotherapeut in beker

19 september 2016, 19:17

Voor het tweede seizoen op rij neemt Excelsior het dinsdag in de KNVB Beker op tegen BVV Barendrecht. Dat is vooral bijzonder voor Adrie Poldervaart. Hij werkt als fysiotherapeut voor Excelsior, maar is ook de coach van Barendrecht.

"Het heeft geen zin om hem nu weg te sturen, dan heeft hij de afgelopen weken niet goed opgelet", zegt Excelsior-coach Mitchell van der Gaag op de clubwebsite over het feit dat Poldervaart maandag nog op het trainingsveld stond. "Natuurlijk is dit niet de meest normale situatie, maar daar moeten we gewoon mee omgaan. Het is natuurlijk ook wel heel toevallig dat we net als vorig jaar weer tegen BVV Barendrecht spelen."

"Als eredivisieclub heb je in een wedstrijd als die van morgen alles te verliezen", vervolgt Van der Gaag. "Er telt maar één ding en dat is winnen en dus een ronde doorgaan. Het gebeurt af en toe dat je verrassingen hebt en het is zaak dat wij daar niet bij zitten. Wij zijn het aan onze stand verplicht om te winnen, al weet je dat Barendrecht extra gemotiveerd zal zijn om te stunten tegen een eredivisieclub. Wij moeten er zelf klaar voor zijn en gemotiveerd aan de aftrap verschijnen."

Excelsior zegevierde vorig seizoen in de KNVB Beker met 2-0 over Barendrecht.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen