Adebayor wilde privéhelikopter en villa met zwembad

19 september 2016, 23:02

Olympique Lyon en Emmanuel Adebayor spraken vorige week met elkaar over een dienstverband, maar tot een akkoord kwam het niet. In een persbericht meldde de Franse club dat dit te maken had met het feit dat de 32-jarige spits begin volgend jaar deelneemt aan de Afrika Cup. Er blijkt echter meer aan de hand.

"Omdat we in de selectie nog plaats hadden voor een spits, nodigde ik hem uit om een kopje koffie te komen drinken. Daarbij vroeg hij om een shot whisky in zijn koffie", reageert Lyon-trainer Bruno Génésio tegenover France Football. "Daarnaast had hij ook een sigaret in de mond. Dat was geen best begin van het gesprek, toch wilde ik verder praten. Hij heeft toch een verleden bij onder meer Arsenal, Manchester City en Real Madrid. Naarmate het onderhoud vorderde, werd me echter steeds duidelijker dat hij geen speler voor Lyon is."

Lyon-voorzitter Jean-Michel Aulas vult aan: "Hij had hoge salariseisen, maar op dat gebied wilden we best concessies doen. Hij vroeg echter ook een privéhelikopter om naar de training te komen en een villa met zwembad met uitzicht op Corsica. Toen hij daarna ook nog om rugnummer tien vroeg, hebben we gezegd: 'dag, dag, Manu'."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen