Basisplaats Janssen lonkt na bevestiging klachten Kane

20 september 2016, 15:35

Harry Kane maakte afgelopen weekend het enige doelpunt van de wedstrijd namens Tottenham Hotspur, in de thuiswedstrijd tegen Sunderland, maar viel vlak voor tijd uit met een enkelblessure. Zijn trainer Mauricio Pochettino heeft op de clubwebsite bevestigd dat Kane met een blessure kampt, waardoor er kansen in de basis lonken voor Vincent Janssen.

"Harry heeft een enkelblessure opgelopen. We gaan het van dag tot dag bekijken. Op dit moment kan ik niet zeggen hoelang hij uit de roulatie is", aldus de oefenmeester. Verschillende Britse media schreven al dat Kane er wellicht twee maanden uit ligt.

Janssen is de aangewezen persoon om hem te vervangen. De Nederlandse spits, die overkwam van AZ, maakte in de eerste maanden bij Spurs een goede indruk. Toch ging Pochettino nog niet in op namen. "Het is belangrijk om een sterke selectie te hebben als zoiets gebeurt. De spelers zijn er allemaal klaar voor om te spelen en te concurreren."

Ook Eric Dier en Mousa Dembele kampten met blessureleed na Sunderland-thuis, maar het lijkt erop dat zij in de League Cup-wedstrijd tegen Gillingham, gewoon kunnen spelen. Die wedstrijd begint woensdagavond om 21.00 uur op White Hart Lane.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen