VVV wint knap van NAC, Telstar verslaat Cuijk

20 september 2016, 20:33

VVV-Venlo heeft in de eerste ronde van de KNVB Beker een knappe prestatie geleverd. De lastige uitwedstrijd bij NAC Breda won de ploeg uit Limburg dinsdagavond met 0-2. Daardoor is het bekertoernooi al na één wedstrijd ten einde gekomen voor NAC.

In de competitie staat NAC na zeven speelronden boven VVV, de ploeg van Marinus Dijkhuizen verzamelde twee punten meer, maar in het bekertoernooi toonde de Limburgse formatie zich dus sterker. Torino Hunte bepaalde, met twee doelpunten, de eindstand nog voor rust op 0-2. Het zeer pover spelende NAC kon daar in de tweede helft weinig tot niets meer tegenover zetten.

Telstar heeft vanavond afgerekend met amateurclub JVC Cuijk. De Jupiler League-ploeg stond door treffers van Mohammed Ajnane en Denis Mahmudov al bij het rustsignaal met 0-2 voor. Jorrit Ritzen bracht Cuijk nog wel terug in het duel, maar een late treffer van Liban Abdulahi maakte in de slotfase een einde aan de hoop van de derdedivisionist: 1-3.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!