Balotelli doet Monaco pijn, wereldgoal in Bologna

21 september 2016, 20:54

AS Monaco was dit seizoen nog ongeslagen in de Ligue 1 en doet het ook prima in de Champions League, maar de Franse topclub heeft woensdagavond haar eerste competitiewedstrijd van deze jaargang verloren. Op bezoek bij OGC Nice werd het 4-0.

De grote man aan de zijde van Nice was Mario Balotelli. De excentrieke spits maakte voor zijn periode bij Nice gek genoeg maar twee goals in veertig duels, maar heeft er na twee Ligue 1-duels al vier in liggen voor de equipe uit Zuid-Frankrijk. De aanvaller maakte na zijn dubbelklapper tegen Olympique Marseille twee goals in de derby van de Côte d'Azur tegen Monaco. Deze werd met 4-0 gewonnen, omdat Paul Baysse en Alassane Plea ook trefzeker waren. Bakayoko kreeg rood bij de Monegasken.

Olympique Lyon beleefde net zo'n mooie avond als Nice. Het won met 5-1 van Montpellier. Nabil Fekir en Corentin Tolisso vonden allebei twee keer het net, Gnaly Maxwell Cornet deed ook een duit in het zakje. Montpellier kwam door een goal van Morgan Sanson al snel op voorsprong, maar na een rode kaart van Morgan Poaty ging het mis.

Verdi maakt wereldgoal

Ondertussen won Bologna in de Serie A met 2-0 van Sampdoria. Simone Verdi maakte een geweldig doelpunt voor de thuisploeg. Bekijk hem hier:

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen