Man City vreest pechvogel Kompany weer kwijt te zijn

22 september 2016, 10:51

Vincent Kompany maakte woensdag twintig weken na zijn laatste wedstrijd voor Manchester City zijn rentree tegen Swansea City, maar de Belgische verdediger viel in de slotfase wederom geblesseerd uit. Zijn werkgever houdt daardoor momenteel de adem in.

Kompany liep in de slotfase van de wedstrijd een bilblessure op. Omdat City al drie keer had gewisseld, moest de topclub de wedstrijd met tien man afmaken. "Als hij geblesseerd is, dan is dat zo. Ik kan hem dan niet op het veld laten staan", zei trainer Pep Guardiola na de 1-2 overwinning. "Wat er gebeurd is, is nog onduidelijk. Onze doktoren gaan de blessure bekijken. Daarna zullen we meer weten."

Begin mei viel Kompany geblesseerd uit tegen Real Madrid in de halve finale van de Champions League, waarna hij woensdag dus zijn rentree maakte. Vorig seizoen kwam hij overigens niet verder dan veertien competitiewedstrijden.

Dortmund moet Bartra missen

Ook Borussia Dortmund kampt met blessureleed in de verdediging. Marc Bartra heeft een spierverrekking opgelopen in zijn bovenbeen, zo laat de Duitse club weten. Daardoor kan trainer Thomas Tuchel voorlopig geen beroep doen op de Spanjaard.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen