Vd Brom tevreden, Bel Hassani baalt van zichzelf

22 september 2016, 11:34

AZ boekte woensdag in de eerste speelronde van de KNVB Beker een zakelijke zege op de amateurs van FC Lienden: 1-4. De ploeg van Hans Kraaij junior kwam in het duel nog wel op gelijke hoogte, maar de Alkmaarders stelden daarna orde op zaken. John van den Brom vindt dat zijn team het prima heeft gedaan.

Bij AZ hadden Robert Mühren, Muamer Tankovic, Fernando Lewis, Gino Coutinho en Mats Seuntjes een basisplaats te pakken. "Die jongens verdienen ook een kans", zegt Van den Brom tegen RTV Noord-Holland. "We hebben verdiend gewonnen. We hadden veel de bal, alleen niet heel veel kansen gecreëerd. Na de 1-1 werd het spannend. Gelukkig maakte Ilias (Bel Hassani, red.) snel de 1-2. We zitten weer bij de loting voor de tweede ronde. Dat was het doel."

Iliass Bel Hassani maakte zijn eerste twee treffers in dienst van AZ, maar hij was allerminst tevreden over zichzelf. "Ik vind dat het veel beter moet. Alhoewel ik op een andere positie stond, maar ik vind niet dat ik naar excuses moet zoeken. Ik ben iemand die van voetbal houdt en ik kijk ook naar het vertoonde voetbal los van de goals."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen