Vitesse scoort zeven keer op weg naar tweede ronde

22 september 2016, 21:53

Vitesse heeft zich zonder problemen in de tweede ronde van de KNVB Beker gespeeld. De ploeg van coach Henk Fraser boekte donderdag bij de eerste schifting op Sportpark Schellingwoude in Amsterdam een 2-7 overwinning bij De Dijk.

Standaardsituaties bezorgden Vitesse binnen 34 minuten een 0-2 voorsprong. In de achtste minuut opende Lewis Baker met een indraaiende vrije trap de score, 25 minuten later kopte Kelvin Leerdam raak uit een corner. Harry Zwarthoed bracht De Dijk vlak voor rust met een van richting veranderde vrije trap terug in de wedstrijd (1-2).

In het tweede bedrijf nam Vitesse alsnog ruim afstand van De Dijk. Ricky van Wolfswinkel tekende in de 59ste minuut uit een penalty, toegekend na een overtreding op Adnane Tighadouini, voor de 1-3. In de daaropvolgende vijf minuten voerde Tighadouini met twee doelpunten de score op tot 1-5. Van Wolfswinkel fungeerde met een hakbal als assistgever bij de 1-4. Dennis Kaars deed in de 67ste minuut iets terug voor de thuisclub (1-5), voordat Milot Rashica en Arshak Koryan Vitesse in de slotfase een 2-7 zege bezorgden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen