Koller kan naar Palermo

19 mei 2006, 13:08

Het Italiaanse Palermo wil een poging wagen om Jan Koller te contracteren. De lange spits vertrekt komende zomer transfervrij bij Borussia Dortmund en is nog altijd op zoek naar een nieuwe werkgever. Naar verluidt is een afvaardiging van Palermo deze week naar Praag gevlogen om rond de tafel te zitten met Koller en zijn zaakwaarnemer.

De alweer 33-jarige Koller gaf aan het begin van dit seizoen al aan dat hij deze zomer wilde vertrekken uit Dortmund, maar een zware knieblessure zorgde er vervolgens voor dat hij acht maanden lang niet in actie kon komen. Deze maand maakte hij zijn rentree bij Dortmund en hij bewees met twee treffers tegen Bayern München dat hij het scoren nog altijd niet verleerd is. De lange spits is dan ook één van de sleutelspelers in het Tsjechische elftal op het WK.

In een eerder stadium liet Koller al weten dat hij het liefst nog voor het WK bekend wilde maken waar hij volgend seizoen zal spelen. Tot op heden werd hij in verband gebracht met een aantal clubs, maar Palermo lijkt momenteel het meest concreet. De ploeg eindigde dit seizoen als achtste in de Italiaanse Serie A en wil met Koller volgend seizoen een gooi doen naar UEFA Cup-voetbal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen