Milik roemt Sarri: "Meer tactiek dan bij andere clubs"

23 september 2016, 10:59

Arek Milik is uitstekend begonnen bij Napoli en dat komt mede dankzij Maurizio Sarri. De Poolse spits is onder de indruk van zijn trainer, die als 'speciaal' door hem omschreven wordt. Sarri was ook de reden waarom de oud-Ajacied graag naar Napels wilde komen.

Milik, die zes doelpunten in zijn eerste zes optredens voor Napoli heeft gemaakt, is lovend over Sarri. "Hij is absoluut een speciaal persoon", zegt de Pool op de UEFA-site. "Hij besteedt veel tijd aan tactiek. Dat was bij mijn andere clubs minder het geval. Aan de andere kant is het natuurlijk ook zo dat dit bij Italië hoort. Het is wel lastig om Sarri met andere coaches te vergelijken. Dat doe ik liever niet. Hij hielp me wel met de keuze om hier naartoe te komen."

Toch had Milik andere verwachtingen van het voetbal in de Serie A. "Ons team speelt bijvoorbeeld zeer aanvallend voetbal, dat niet typisch Italiaans is. Het is een soort mix en dat bevalt me uitstekend. We spelen veel vooruit en proberen aan te vallen als het kan", stelt de voormalig Ajax-spits.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen