Groningen en Heracles komen in matig duel niet tot scoren

24 september 2016, 20:27   Bijgewerkt: 24 september 2016, 20:59

Een saai duel tussen FC Groningen en Heracles Almelo heeft geen goals en dus ook geen winnaar opgeleverd. Vooral in de tweede helft kregen beide ploegen wel aardige mogelijkheden om te scoren, maar niemand had het vizier echt op scherp staan. Groningen en Heracles blijven door het gelijkspel in het rechter rijtje bivakkeren.

Groningen had vorige week zijn eerste zege geboekt op bezoek bij FC Utrecht (1-5) en dat zou de ploeg toch weer wat zelfvertrouwen moeten geven. Maar thuis pakte Groningen tot nu toe alleen een punt tegen Sparta (1-1) en er werd verloren van Feyenoord (0-5) en FC Twente (3-4). De hoop was nu dan op de eerste thuisoverwinning, maar die kwam niet van de grond.

De twee teams hielden elkaar voor rust dus stevig in bedwang, maar dat was in de tweede helft gelukkig anders. Groningen zocht meer de aanval en daardoor kreeg Heracles ook meer ruimte om tot kansen te komen. Het team van John Stegeman kreeg ook de eerste echte grote mogelijkheden van de wedstrijd. Brandley Kuwas dribbelde vanaf links naar binnen en schoot maar net naast het doel van Sergio Padt. De keeper moest even later reddend optreden toen Kuwas breed legde op Van Ooijen, maar die vond Padt op zijn weg.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen