Monaco klopt Angers en grijpt tijdelijk macht in Ligue 1

24 september 2016, 22:03

In elk geval voor één nacht heeft AS Monaco de koppositie in de Ligue 1 in handen. De ploeg van coach Leonardo Jardim won zaterdag in het eigen Stade Louis II met 2-1 van Angers SCO. OGC Nice kan zondag de macht heroveren, daarvoor moet het winnen bij AS Nancy.

AS Monaco moest zich wel van een achterstand terug knokken om te winnen van Angers. Famara Diedhiou bracht de bezoekers tien minuten na de pauze aan de leiding. Kamil Glik en Dickson Nwakaeme (eigen goal) zorgden er met doelpunten in respectievelijk de 66ste en 76ste minuut voor dat de punten in Monaco bleven.

Olympique Lyon ging eerder op de dag onderuit. Door een tegentreffer van Jimmy Cabot verloor de zevenvoudig kampioen van Frankrijk met 1-0 bij Lorient.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!