Go Ahead Eagles steelt in Alkmaar punt van AZ

24 september 2016, 23:09

De eerste eredivisiegoal van Hendriks heeft ervoor gezorgd dat Go Ahead Eagles een punt meeneemt uit Alkmaar. In een prima tweede helft kwam de ploeg sterk terug na een 2-0 achterstand.

De eerste helft was voor AZ. Met kansen voor onder andere Dos Santos en Wolters. AZ speelde sterk en had de kansen. De eerste goal hing in de lucht maar er werd niet gescoord. Het eerste doelpunt viel pas in de 37e minuut toen Weghorst mocht aanleggen vanaf elf meter. Vlak na de 1-0 kreeg Bel Hassani een grote kans maar hij mikte net naast. De eerste grote kans van Go Ahead Eagles kwam pas in de 40e minuut van Ritzmaier maar Rochet redde knap.

Na de 2-0 werd Go Ahead Eagles sterker, met kansen van onder meer de net ingekomen Bytyqi en Duits. In de 66e minuut werd er eindelijk gescoord door Go Ahead Eagles, Duits schoot van afstand raak. AZ nam na de goal het heft weer in handen en zette druk. Toch waren de kansen voor Go Ahead. Wolters schoot nog in de handen van doelman Rochet maar na een prima aanval scoorde Hendriks nadat Rochet een kopbal van Teijsse pareerde. In de laatste minuut had AZ nog een hele grote kans maar Luckassen kopte de bal op de lat na een goede voorzet van Dos Santos.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen