Bosz: "Op deze manier kan het zeker nog wat worden"

24 september 2016, 23:21

Peter Bosz ziet de toekomst van Ajax met een goed gevoel tegemoet. De Amsterdamse club won zaterdag, ondanks een vroege achterstand, de thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle met 5-1 en vooral de manier waarop stemde hem tevreden.

"Het voetbal wordt langzaam beter. Als we die lijn voortzetten, kan het zeker nog wat worden met Ajax", zegt Bosz op de officiële website van Ajax. "Ik was niet tevreden over de eerste helft. We leden veel onnodig balverlies. Maar langzaam begonnen we beter te voetballen. De tweede helft was gewoon goed. Dan zie je dat we veel individuele kwaliteit hebben om een wedstrijd te beslissen. Dat geldt voor de spits, de rechtsbuiten, maar ook voor de middenvelders."

Ajax speelde met onder meer Daley Sinkgraven, Kasper Dolberg en Lasse Schöne in de basis tegen PEC Zwolle. Bosz: "Ik heb het al vaker gezegd, maar ik vind niet dat we elf basisspelers hebben. We hebben er misschien wel twintig of 22. Het is aan mij als trainer om keuzes te maken. Vandaag hadden we een paar andere keuzes gemaakt en dat zal de komende wedstrijden ook moeten. Bijvoorbeeld donderdag tegen Standard Luik als we Hakim (Ziyech, red.) moeten missen door een schorsing."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen