De Koning: "Kwamen voor een punt"

25 september 2016, 09:43

Hans de Koning kwam met Go Ahead Eagles naar Alkmaar om een punt over te houden aan het duel met AZ. De ploeg slaagde daarin en dus was de trainer na afloop meer dan tevreden. 

"We waren voor een punt naar Alkmaar gekomen, en dat is ook gelukt", begint De Koning tegenover FOX Sports.  De Go Ahead-trainer had verder complimenten over voor zijn invallers. "Soms moet je een signaal afgeven. Sam Hendriks is wat balvaster en dat betaalde zich ook uit. In de eerste helft kregen we een strafschop tegen. Ik denk niet dat Lars Lambooij met opzet Ridgeciano Haps onderuit haalt. Het was geen echte tackle, hij raakt hem gewoon tijdens het lopen. Maar het was wel een beetje dom."

Ook Sinan Bytyqi maakte indruk als invaller. De Koning wilde echter nog niet ingaan op de vraag of hij de komende wedstrijden wel eens als basisspeler zou kunnen starten. "Bytyqi is bij ons binnengekomen voor de transferperiode. Hij heeft wat dingen moet leren over ons spel, maar hij kan gewoon hartstikke goed voetballen. Nu is het even wachten op het juiste moment, maar hij heeft het tegen AZ goed ingevuld."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen