Hake: "Je bent daar op het moment zelf strontziek van"

25 september 2016, 17:36

René Hake was zondag erg tevreden met het optreden van zijn ploeg tegen Vitesse. FC Twente boekte in eigen stadion een 2-1 overwinning. Het zag echter vlak voor rust onterecht een doelpunt afgekeurd worden, wat op dat moment tot veel frustratie leidde.

"Ik had in de gaten dat de scheidsrechter floot, maar volgens mij spreken de beelden voor zich", vertelt de trainer aan FOX Sports. Scheidsrechter Jeroen Manschot bood in de rust zijn excuus aan voor het onterecht afkeuren van de treffer van Yaw Yeboah. De arbiter kwam daarom even de kleedkamer in. "Hij zei dat hij hem niet had moeten afkeuren."

"Hij maakte zijn excuses, maar dat deden ze afgelopen donderdag ook al. Je kan het niet meer veranderen, maar het maakt je niet minder boos op het moment. Je bent daar op het moment zelf strontziek van." Toch lukte het Twente drie punten veilig te stellen. "Als team hebben we geweldig gespeeld. Vooral in verdedigend opzicht."

"We waren hier en daar wat slordig, maar dat heeft niet geleid tot grote problemen. We hebben gevochten met elkaar. We zijn goed voor de dag gekomen na afgelopen donderdag. Dat is een groot compliment waard."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen