Jørgensen: "Klinkt raar, maar we kunnen nog veel meer"

26 september 2016, 08:48

Nicolai Jørgensen heeft met vijf doelpunten een prima aandeel in de perfecte reeks van zeven overwinningen, waar Feyenoord het seizoen mee begonnen is. De Deense spits verwacht echter dat de pikstart van de Rotterdammers slechts een voorbode is van wat nog moet komen.

"Het klinkt raar om dit te zeggen als je net met 5-0 hebt gewonnen, maar dit Feyenoord kan nog veel meer", laat Jørgensen optekenen in De Telegraaf. "Het was tegen Roda JC in mijn ogen niet goed genoeg", zegt hij ondanks de 5-0 winst in De Kuip. "We moeten nog veel meer de winnaarsmentaliteit tonen. Deze wedstrijden hoor je sowieso te winnen. Maar zeven zeges hebben nog nooit een prijs opgeleverd en er komen straks nog genoeg zware wedstrijden. Dan heeft dit elftal die winning mentality ook nodig. Het kan er niet vroeg genoeg in zitten", beklemtoont de Deen.

Jørgensen is benieuwd of Feyenoord het komende donderdag ook kan laten zien in de Europa League-wedstrijd tegen Fenerbahçe. Daarna komt de topper tegen Ajax (23 oktober) al een beetje in het zicht. "Ja, ja, daar kijk ik naar uit. Net als Fenerahçe uit nu. Het reist in elk geval lekker naar Istanbul met 7 overwinningen in de tas."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen