FC Utrecht bezig met contractverlenging Ten Hag

26 september 2016, 19:46

FC Utrecht is van plan het contract van hoofdtrainer Erik ten Hag te verlengen. Dat laat clubeigenaar Frans van Seumeren doorschemeren. Hij wil op korte termijn in gesprek met Ten Hag om over de toekomst van de club te praten.

"Ik vind Erik een goede trainer, ik wil hem graag nog een jaar bij de club houden", zo vertelt de clubeigenaar in een programma van RTV Utrecht. Eerste assistent Jean-Paul de Jong moet op langer termijn de opvolger van Ten Hag worden. "Maar daarover staat niets zwart op wit."

Van Seumeren gaf bovendien aan dat Utrecht voor het eerst sinds zijn overname het boekjaar met zwarte cijfers gaat afsluiten. "De transfers van Ruud Boymans, Bart Ramselaar en Timo Letschert hebben bruto ongeveer tien miljoen euro opgeleverd." In het geval van Ramselaar kan de transfersom nog hoger uitvallen. "Als PSV hem doorverkoopt krijgen we tien procent."

Utrecht is tegenvallend aan het huidige seizoen begonnen. De Domstedelingen staan na zeven speelronden op een gedeelde twaalfde plek met zes punten. Afgelopen weekend boekte het tegen Sparta Rotterdam (2-0) pas de eerste overwinning van het seizoen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen