Mourinho leeft met Allardyce mee: "Was zijn droombaan"

28 september 2016, 15:16

Manchester United-manager José Mourinho heeft zich in de persconferentie voorafgaand aan het Europa League-treffen met Zorya Luhansk uitgelaten over de perikelen binnen de FA, waar Sam Allardyce zijn biezen mocht pakken na door een undercoverjournalist in de val te zijn gelokt. Big Sam bleek bereid te zijn om mee te werken aan illegale transferpraktijken en liet zich negatief uit over Roy Hodgson, die hij opvolgde als bondscoach van het Engelse elftal.

"Ik vind het doodzonde voor Sam", liet Mourinho zich ontvallen. "Ik mag hem graag en ik heb veel respect voor hem, wat er is voorgevallen tussen hem en de FA zal mijn relatie met hem niet in de weg zitten." Mourinho vindt het extra spijtig omdat het een baan betrof die Allardyce al lange tijd zag zitten. "Het was zijn droombaan", weet de Portugese oefenmeester.

De 46-jarige Gareth Southgate, die achttien jaar lang profvoetbal speelde in de hoogste regionen van het Engelse clubvoetbal en naderhand drie jaar als manager van Middlesbrough fungeerde, neemt de taken van Allardyce voorlopig over alszijnde interim-bondscoach.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen