Simeone: "Dit was één van onze beste prestaties"

29 september 2016, 07:57

Diego Simeone vindt de winst op Bayern München (1-0) één van de beste prestaties van Atlético Madrid sinds hij in 2011 werd aangesteld als trainer van de club. Hij noemde na afloop als enige minpunt de blessure van Diego Godín. 

"Het was zo'n dag waarop alles goed ging", begint Simeone op de persconferentie na afloop. "We hebben goed druk gezet en wanneer we een kans kregen uit de counter hebben we die niet laten liggen. Het waren negentig intense minuten tegen een topteam. Dit is één van de beste prestaties sinds ik hier trainer ben."

Een doelpunt van Yannick Carrasco in de eerste helft bleek genoeg voor de overwinning. Simeone heeft voornamelijk complimenten over voor de verdediging. "Stefan Savic en Diego Godín speelden briljant. We hebben vier fenomenale centrale verdedigers. Dat zijn de besten ter wereld."

Ancelotti

Carlo Ancelotti zag na afloop vooral dat er nog veel werk te verrichten is met Bayern München. "We dwongen te weinig kansen af om terug in de wedstrijd te komen. Het is jammer dat we zo veel balverlies leden en een te laag tempo hanteerden", aldus de Italiaanse trainer, die nog gelooft in de groepswinst. "We zullen ze nu in München moeten verslaan. We kunnen beter dan we vandaag lieten zien."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen