Southgate: "Belangrijk om nu naar voren te stappen"

29 september 2016, 10:17

Gareth Southgate wilde afgelopen zomer nog niet de taken overnemen van Roy Hodgson als bondscoach van Engeland. De oud-international liet weten nog 'niet klaar' te zijn voor die rol. Na het ontslag van Sam Allardyce zit Southgate echter de komende vier duels als interim-bondscoach op de bank van de Engelsen.

"Het is belangrijk om nu naar voren te stappen", aldus Southgate tegenover de BBC. "De FA verkeert duidelijk in een lastige situatie en stabiliteit en continuïteit is nu belangrijk voor iedereen. Ik kijk uit naar de komende vier wedstrijden. Met deze uitstekende selectie kunnen we goede resultaten boeken."

Allardyce werd afgelopen dinsdag ontslagen als bondscoach en de FA is haastig op zoek naar een opvolger. Southgate vervult in de wedstrijden tegen Malta, Slovenië, Schotland en Spanje de rol van interim-bondscoach. FA-voorzitter Greg Clark is van mening dat de siutatie alleen verliezers kent. "Sam heeft zijn droombaan verloren terwijl wij afscheid moeten nemen van een bondscoach die het misschien wel heel goed gedaan zou hebben."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen