QPR staakt onderzoek naar veelbesproken Hasselbaink

30 september 2016, 12:32

Er komt voorlopig nog geen duidelijkheid over de positie van Jimmy Floyd Hasselbaink bij Queens Park Rangers. De oefenmeester werd onlangs te grazen genomen door journalisten, maar zal niet direct worden ontslagen bij de Engelse club. QPR heeft vrijdag in een statement laten weten dat het eerst meer informatie wil over de zaak.

De voormalig voetballer bleek open te staan voor een samenwerking met een investeringsmaatschappij uit Azië, ondanks dat er sprake zou zijn van belangenverstrengeling. Deze partij wilde namelijk spelers verkopen aan Hasselbainks huidige club. QPR gaat niet over één nacht ijs, zo laat het vrijdag weten. "We staken het onderzoek voorlopig", schrijft de club. QPR heeft The Daily Telegraph, die krant die de coach te grazen nam, gevraagd om extra informatie over de situatie. "We willen alle informatie boven tafel. Pas dan kunnen we het onderzoek in zijn geheel uitvoeren."

Voorlopig blijft Hasselbaink dus aan het roer bij de nummer zestien van het Championship. "We benadrukken dat Jimmy Floyd nog honderd procent geconcentreerd is om hier te werken", schrijft QPR. "We hopen dat onze supporters ook dit weekend volledig achter onze club zullen staan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen