Hasselbaink heeft veel spijt: "Ik ben naïef geweest"

30 september 2016, 13:42

Jimmy Floyd Hasselbaink ontkent met klem dat hij bijna 64.000 euro wilde hebben om transfers te regelen voor Engelse undercoverjournalisten die zich voordeden als medewerkers van een Aziatisch investeerdersbedrijf, maar geeft wel toe dat hij zeer naïef is geweest. De oud-international van Oranje werd in de val gelokt door journalisten van The Daily Telegraph, die meerdere managers benaderden om zich schuldig te maken aan corruptie.

Op beelden is te zien hoe Hasselbaink onderhandelt over een bedrag, dat hem naar het Verre Oosten zou halen om met investeerders om tafel te gaan. De undercoverjournalisten stellen dat de voormalig spits geïnteresseerd was in het regelen van transferdeals voor geld, maar dat ontkracht Hasselbaink zelf. "Maar ik heb er spijt van. Heel veel zelfs. Als ik terugkijk, dan kan ik niet anders dan concluderen dat ik naïef ben geweest", verzucht de Nederlander in gesprek met Sky Sports.

Hasselbaink wil wel helder maken dat hij nooit om geld heeft gevraagd om transfer te regelen. "Dat zou ik ook echt nooit doen", zweert hij. "Dat is het pijnlijke aan dit verhaal. Ik neem mijn baan zeer serieus en wil er alles aan doen om te slagen. Het aannemen van steekpenningen, dat is niet waar ik voor sta. Ik heb dat nooit gedaan en dat blijft ook altijd zo", verzekert de manager van Queens Park Rangers.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen