PSV moet geblesseerde Hendrix enkele weken missen

30 september 2016, 14:03   Bijgewerkt: 30 september 2016, 14:22

Slecht nieuws voor PSV. Jorrit Hendrix is de komende tijd niet inzetbaar. De dynamische middenvelder heeft een vervelende knieblessure overgehouden aan het Champions League-duel met FC Rostov, dat afgelopen dinsdag met 2-2 gelijkgespeeld werd.

Coach Phillip Cocu heeft op de persconferentie in aanloop naar de uitwedstrijd van PSV tegen sc Heerenveen bevestigd dat Hendrix 'enkele weken' niet inzetbaar zal zijn bij de Eindhovenaren. Hendrix, die tegen Rostov uitviel vanwege de kwetsuur, wordt over een maand aanvullend onderzocht. "Enorm balen", reageert de middenvelder op de clubwebsite. "Ik hoef niemand uit te leggen hoe vervelend dit is. Een voetballer wil voetballen en niet revalideren. Helaas zit er voor mij nu niets anders op dan keihard werken om nog sterker terug te komen."

Het treffen in Friesland is een duel tussen de nummers vier (Heerenveen) en drie (PSV) van de Eredivisie. Bart Ramselaar is er ook niet bij in het Abe Lenstra Stadion, maar de schade valt bij hem mee. "Ik heb goede hoop dat hij na de interlandperiode weer aansluit", aldus Cocu.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen