Jong PSV pakt periodetitel, VVV-Venlo naar play-offs

30 september 2016, 21:56

Jong PSV heeft vrijdagavond de periodetitel in de Jupiler League gepakt. De Eindhovenaren speelden op bezoek bij RKC Waalwijk met 1-1 gelijk. Topscorer Sam Lammers zette de Eindhovenaren op voorsprong. Pieter Langedijk benutte een strafschop die de gelijkmaker opleverde.

Jong PSV, dat voor de periodetitel genoeg had aan een gelijkspel, liet vanaf het eerste fluitsignaal zien voor de winst te willen gaan. Al vroeg waren er kansen voor Lammers en Simon Poulsen. De thuisploeg werd pas na een half uur spelen voor het eerst echt gevaarlijk, maar goed ingrijpen van Hidde Jurjus voorkwam een achterstand voor de Eindhovenaren.

Na rust bleven de talenten van PSV de betere partij, maar pas na zeventig minuten wist de ploeg dit uit te drukken in de score. Lammers tekende met een hard schot voor zijn negende doelpunt van het seizoen. RKC kwam echter met nog vijf minuten te spelen op gelijke hoogte toen de club een penalty kreeg toegewezen. Langedijk faalde vervolgens niet vanaf elf meter. 

VVV-Venlo

Doordat Jong PSV een belofteploeg is kan het geen ticket krijgen voor de play-offs. De nummer twee, VVV-Venlo is daardoor zeker van een plek in de play-offs aan het einde van het seizoen. De ploeg van Maurice Steijn profiteerde van de nederlaag van NAC Breda op bezoek bij FC Volendam (2-1). Zelf won VVV met 3-0 van Achilles '29.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen