NAC loopt ticket voor play-offs mis na nederlaag

30 september 2016, 22:26

NAC Breda is er niet in geslaagd een ticket voor de play-offs te pakken. De ploeg van Marinus Dijkhuizen moest winnen van FC Volendam maar ging in de uitwedstrijd met 2-1 onderuit. 

Cyriel Dessers zorgde halverwege de eerste helft voor de voorsprong voor de bezoekers. Kort na rust kopte Kees Kwakman Volendam echter weer op gelijke hoogte. NAC rook kansen toen de thuisploeg na 58 minuten spelen met tien man kwam te staan na een rode kaart voor doelman Hobie Verhulst. Via een strafschop kreeg Volendam echter de kans op de voorsprong en Kevin van Kippersluis bepaalde vanaf elf meter de eindstand op 2-1.

FC Eindhoven-Jong Ajax

Jong Ajax, dat afgelopen maandag met 7-0 van FC Oss wist te winnen, ging op bezoek bij FC Eindhoven met 2-1 onderuit. Alemao zette de thuisploeg na negentien minuten op voorsprong vanaf de stip. Lange tijd leek de wedstrijd in 1-0 te gaan eindigen, maar in de slotfase vielen nog twee goals. Pelle Clement zette de Amsterdammers weer op gelijke hoogte, maar in de slotseconden van de wedstrijd was het uiteindelijk Rai Vloet die de winnende voor FC Eindhoven maakte.

De Graafschap-FC Dordrecht

De Graafschap ging in eigen huis onderuit tegen tien man van FC Dordrecht. De ploeg van Jan Vreman kwam al na twee minuten op voorsprong via Jan Lammers. De bezoekers kregen in de tweede helft echter een strafschop en dus trok Michael Chacon de stand vanaf de stip weer gelijk. Dean Koolhof zorgde tien minuten later weer voor de voorsprong van De Graafschap, maar in de slotfase ging Dordrecht er alsnog vandoor met de zege na doelpunten van Rickey van Haaren en Alessio da Cruz.

MVV Maastricht-SC Cambuur

MVV Maastricht boekte vrijdagavond in eigen huis een 2-1 overwinning op SC Cambuur. De bezoekers kwamen vlak voor rust op voorsprong via Ricardo Kip, maar tien minuten na rust was er alweer de gelijkmaker via Joeri Schroijen. Dyon Gijzen zorgde in de slotfase voor het winnende doelpunt.

Overige uitslagen:

FC Den Bosch-Telstar 0-0

FC Oss-Almere City 2-3

Fortuna Sittard-FC Emmen 2-2

Jong FC Utrecht-Helmond Sport 1-0

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen