Jong PSV 'wint' periode: "Ploeg verdient compliment"

1 oktober 2016, 09:51

Waarschijnlijk hadden weinig mensen voorafgaand aan het Jupiler League-seizoen verwacht dat Jong PSV om de bovenste plaatsen zou meespelen in de competitie. De Eindhovenaren doen het echter geweldig en legden vrijdag bij RKC Waalwijk beslag op de eerste periode. Een knappe prestatie, vindt trainer Pascal Jansen.

Jong PSV is na negen wedstrijden nog ongeslagen. "Het knappe van deze ploeg is, dat we nu ook in slechte wedstrijden een resultaat weten binnen te halen", zegt de coach tegen het Eindhovens Dagblad. "We zijn ongeslagen door de eerste periode gekomen, ondanks moeilijke uitwedstrijden bij bijvoorbeeld NAC, VVV en Cambuur. De groep verdient daarvoor een groot compliment."

Ondanks het mooie succes is de doelstelling van Jong PSV niet ineens om mee te strijden om de bovenste plaatsen. "Nee hoor. De ambitie is telkens om het beter te doen dan de vorige wedstrijd. Over een eindklassering praat ik niet."

Omdat de talentenploeg van PSV niet kan promoveren, heeft VVV-Venlo vrijdag het eerste ticket voor de play-offs gekregen. Die ploeg won met 0-3 van Achilles '29 en staat tweede in de competitie.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen