Koeman is tevreden ondanks gelijkspel tegen Palace

1 oktober 2016, 11:30

Everton schoot dit seizoen uit de startblokken, het won vier van de eerste vijf competitiewedstrijden. De laatste weken loopt het echter minder bij de ploeg uit Liverpool. Vorige week verloor de formatie met 1-0 van AFC Bournemouth en vrijdag bleef het thuis tegen Crystal Palace steken op een 1-1 gelijkspel. Desondanks is Ronald Koeman tevreden.

Via Romelu Lukaku kwam Everton in de eerste helft aan leiding, maar kort na rust maakten de Londenaren de gelijkmaker. "Thuiswedstrijden wil je graag winnen, dus het is teleurstellend. Ik vind echter dat een gelijkspel het terechte resultaat is. Ik ben tevreden met mijn team, de jongens hebben hard gewerkt", spreekt de coach op de clubsite.

Everton kreeg in de tweede helft de gelijkmaker om de oren, maar daar ligt Koeman niet wakker van. "In het voetbal kun je niet alles tegenhouden. Het was gewoon een uitstekende goal van Christian Benteke", zegt de Nederlander sportief. "Natuurlijk zal het nog beter moeten bij ons, maar tot nu toe ben ik tevreden over mijn ploeg in dit seizoen."

The Toffees verzamelden veertien punten uit de eerste zeven wedstrijden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen