Robben in Bayern-basis, Nederlands elftal mag hopen

1 oktober 2016, 14:42

Goed nieuws voor Arjen Robben en het Nederlands elftal. De buitenspeler begint zaterdagmiddag in de basis bij Bayern München, dat om 15.30 uur de degens kruist met 1. FC Köln in de Bundesliga. Daardoor bestaat de kans dat de vleugelspeler alsnog opgeroepen wordt voor de aanstaande interlands van Oranje.

Het was alweer even geleden dat Robben in de basis begon bij Bayern München in de competitie. Op 5 maart speelde hij mee in het duel met Borussia Dortmund, maar sindsdien was hij niet meer aan de start van een competitiewedstrijd verschenen. Zaterdagmiddag is het dus weer eens raak voor Robben, die met Bayern op jacht gaat naar de zesde competitiezege op rij. 

Robben, die onlangs al wel een keer inviel bij de Duitse topclub, wordt mogelijk alsnog opgeroepen voor het Nederlands elftal. Danny Blind nam de aanvaller vrijdag niet op in zijn selectie, maar liet weten dat de deur voor de sterspeler op een kier bleef staan. "Arjen wil graag en staat in de steigers. We gaan komend weekend kijken hoe de laatste competitiewedstrijd voor de interlandperiode verloopt. De kans is aannemelijk dat hij in de basis gaat starten. Gaat het goed, dan zou dat eventueel wat ruimte kunnen scheppen om hem alsnog te selecteren", sprak de keuzeheer.

Opstelling Bayern München: Neuer; Rafinha, Hummels, Martínez, Bernat; Alonso, Kimmich, Sanches;  Robben, Coman, Lewandowski.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen