Liverpool buigt achterstand om en doet goede zaken

1 oktober 2016, 15:28

Liverpool heeft zaterdagmiddag uitstekende zaken gedaan in de Premier League. De ploeg van Jürgen Klopp kwam door een goal van Leroy Fer met 1-0 achter bij Swansea City, maar won door twee treffers in de tweede helft alsnog met 1-2. Daardoor stijgt Liverpool naar de tweede plaats in de Premier League, al kunnen enkele concurrenten nog langszij komen dit weekend.

Al na acht minuten zette Leroy Fer de 1-0 op de borden voor Swansea City. De international, die op het veld zijn goede vriend Georiginio Wijnaldum tegenkwam, tikte de bal van dichtbij binnen bij de tweede paal. Mike van der Hoorn, die ook in de basis begon, had de hoge bal daarvoor nog even licht aangeraakt. Voor Fer was het doelpunt alweer zijn vierde treffer van het seizoen.

Swansea City begon dus uitstekend aan het duel, maar werd daarna steeds verder achteruit gedrukt door de bezoekers. Het duurde even, maar in de 54ste minuut werd het evenwicht hersteld door Roberto Firmino, die de bal achter Lukasz Fiabanski in het doel kopte. Daarna gaf Liverpool nog meer gas en kreeg het goede kansen, maar de 1-2 viel uit een penalty. In de 84ste minuut haalde Ángel Rangel Liverpool-aanvaller Firmino neer, waarna James Milner de penalty verzilverde. Het was alweer zijn vierde treffer dit seizoen vanaf de strafschopstip. In de absolute slotfase kreeg Van der Hoorn nog een goede kans om de gelijkmaker te scoren, maar de volley van de oud-Ajacied trof geen doel.

Liverpool staat door de vierde zege op rij nu voor het eerst dit seizoen boven Everton op de ranglijst, terwijl Swansea in de onderste regionen blijft verkeren. [photo,101305,left,]

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen