Babel knalt Deportivo in blessuretijd voorbij Gijón

1 oktober 2016, 22:51   Bijgewerkt: 1 oktober 2016, 23:51

Ryan Babel kan voorlopig niet meer stuk bij Deportivo la Coruna. De Nederlandse aanvaller, die in september een contract voor 3,5 maand tekende bij de Spaanse club, bezorgde zijn ploeg zaterdag de winst in de thuiswedstrijd tegen Sporting de Gijón. Babel legde in de slotfase de eindscore vast op 2-1.

Net als in de vorige wedstrijden tegen Leganes en Atlético Madrid was Babel invaller bij Deportivo. Tegen Gijón kwam de oud-Ajacied in de 68ste minuut binnen de lijnen. Even daarvoor waren de bezoekers door toedoen van Sergio Álvarez op 1-1 gekomen. Celso Borges had Deportivo in de 35ste minuut op 1-0 gezet. Het duel leek geen winnaar te krijgen, maar in de tweede minuut van de extra tijd beproefde Babel zijn geluk van afstand en zijn poging was succesvol (2-1).

Met acht punten uit zeven wedstrijden staat Deportivo in de middenmoot van de Spaanse competitie. Sevilla nestelde zich eerder op de dag naast koploper Real Madrid, door thuis op de valreep te winnen van Deportivo Alaves. Wissam Ben Yedder, eerder al goed voor de 1-0 namens Sevilla, zorgde in de slotminuut voor de 2-1 eindstand. Real speelt zondag nog wel thuis tegen Eibar.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen