Streppel: "1-1 is voor ons een goed resultaat"

1 oktober 2016, 23:24

SC Heerenveen kwam zaterdag in de 72ste minuut van de thuiswedstrijd tegen PSV op 1-0, maar moest uiteindelijk toch genoegen nemen met een 1-1 gelijkspel omdat de bezoekers snel het evenwicht herstelden. Jurgen Streppel, de coach van de Friese club, vond PSV de bovenliggende partij en koestert derhalve het punt.

"We moeten leren leven met het gelijkspel. Natuurlijk wil je graag winnen, maar 1-1 is voor ons een goede uitslag", aldus Streppel bij SC Heerenveen TV. "We gingen deze wedstrijd niet anders in dan normaal. We wilden hetzelfde, maar PSV staat goed en dan word je automatisch teruggedrongen. We wilden heel graag druk zetten, maar Guardado is te goed aan de bal om daar druk op te krijgen. Dan word je dus teruggedrongen. Dat is niet wat we wilden, maar dat is wel de kracht van PSV."

Toch kwam Heerenveen op voorsprong, maar door een eigen goal van St. Juste werd het al snel weer gelijk. "Natuurlijk is het vervelend als het een eigen doelpunt is, maar we moeten wel eerlijk zijn en zeggen dat de 1-1 terecht was. Daarna was het nog billen knijpen met die indirecte vrije trap voor PSV, maar we hebben het punt over de streep getrokken", besluit Streppel.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen