Nouri blijft tot einde seizoen coach Werder Bremen

2 oktober 2016, 12:51

Werder Bremen maakt het seizoen af met Alexander Nouri als coach. De 37-jarige Duitser was sinds twee weken, na het ontslag van Viktor Skripnik, al op interim-basis de trainer van de Bundesligaclub. Daarvoor was hij verantwoordelijk voor de beloften van Werder.

Skripnik werd ontslagen omdat Werder met drie nederlagen aan het nieuwe seizoen was begonnen. In de eerste wedstrijd onder leiding van Nouri gingen de noorderlingen ook onderuit tegen FSV Mainz 05, maar daarna werd gewonnen van VfL Wolfsburg en gelijkgespeeld tegen Darmstadt 98. Het Werder-bestuur heeft besloten Nouri tot het einde van het seizoen te laten zitten.

"In de afgelopen weken heeft Alexander Nouri laten zien dat hij de ploeg kan bereiken en daarnaast heeft hij uitstekend werd geleverd", reageert Werder-bestuurder Frank Baumann op de clubwebsite. "We zijn daarom tot de beslissing gekomen dat hij de kans moet krijgen om zijn begonnen werk voort te zetten. In onze zoektocht naar een nieuwe coach hebben we geen kandidaten gevonden die ons meer overtuigd hebben dan Nouri."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen