Manchester United speelt gelijk tegen Stoke City

2 oktober 2016, 14:56   Bijgewerkt: 2 oktober 2016, 15:16

Na nederlagen tegen Manchester City en Watford FC herpakte Manchester United zich vorige week met een overtuigende 4-1 zege op landskampioen Leicester City, maar zondag heeft het weer teleurgesteld. Op het eigen Old Trafford werd met 1-1 gelijkgespeeld tegen laagvlieger Stoke City.

Manchester United had wel het betere van het spel tegen Stoke City, maar wist keeper Lee Grant lange tijd niet te passeren. Kansen kreeg het voldoende. Zo stuitte Zlatan Ibrahimovic in de openingsfase in geheel vrijstaande positie na een pass van Paul Pogba op Grant. Een kwartier later was Pogba dicht bij de openingstreffer, na een aanval met onder meer een hakje van Ibrahimovic.

Manchester United ging daarna op jacht naar de winst, maar de 2-1 bleef uit. Wel raakte Paul Pogba in de slotfase de lat. Daley Blind stond in de basis bij de thuisclub, Memphis Depay viel in. Bij de bezoekers verschenen Erik Pieters en Bruno Martins Indi aan de aftrap. Met dertien punten uit zeven duels staat Manchester United zesde in de Premier League, op vijf punten achterstand van koploper Manchester City. De stadgenoot gaat later op de dag (aftrap 15.15 uur) ook nog op visite bij nummer drie Tottenham Hotspur.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen