Mourinho: "Drogba moet blijven"

Ger
19 mei 2006, 19:56

Chelsea-manager José Mourinho wil Didier Drogba behouden voor de Londenaren. Mourinho wil dat Drogba zich aan zijn contract houdt, dat nog tot 2008 doorloopt. 

De oefenmeester zal alles uit de kast halen om de Ivoriaans-international voor Chelsea te behouden: "Drogba heeft nog een contract voor twee jaar en over een transfer is dan ook niet te onderhandelen. Hij kan onmogelijk vertrekken en zal voor Chelsea moeten spelen. Als hij met plezier en inzet speelt kan hij nog veel moois laten zien, als hij dat niet kan, speelt hij niet en heeft hij dus een probleem", zegt hij tegenover de BBC

Bij een eventuele komst van AC Milan-spits Andrei Shevchenko zou de Ivoriaan overbodig worden bij The Blues. De Portugese hoofdtrainer laat weten dat de komst van Shevchenko lastig wordt: "Wat betreft Shevchenko, we willen hem graag halen, maar hij is een speler van Milan met een langdurig contract. Milan heeft hierdoor een machtspositie, net zoals wij dat hebben bij Drogba. Mijn gevoel zegt dat ze hem niet willen verkopen maar willen behouden."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen