Van Bronckhorst: "Dat had impact op de spelers"

2 oktober 2016, 18:21

Giovanni van Bronckhorst schrok zondagmiddag toen het competitieduel van Feyenoord met Willem II (2-0 zege) stil werd gelegd. Vanwege ongeregeldheden op de tribune besloot Dennis Higler de wedstrijd even te staken. Van Bronckhorst schaarde zich na afloop achter het besluit van de scheidsrechter.

Na het doelpunt van Renato Tapia brak een vechtpartij uit op de tribune. Twee supporters werden belaagd door een groepje fans. Eén van de heren werd zelfs over de reling gegooid. "Dat had impact op de spelers, op mij, op iedereen. Het was een terechte beslissing van de scheidsrechter om het spel even stil te leggen. Zulke dingen wil je niet zien in de stadions", geeft Van Bronckhorst aan.

Het resultaat en het spel van zijn ploeg stemde de oefenmeester wel tot tevredenheid. "Donderdag waren we teleurgesteld over het verlies in de Europa League bij Fenerbahçe. We hadden maar twee dagen om te herstellen, maar de focus en frisheid waren helemaal terug. Vanaf de eerste minuut zag je bij de jongens de overtuiging dat ze deze wedstrijd wilden winnen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen