Real Madrid laat ook dure punten liggen tegen Eibar

2 oktober 2016, 18:06

Real Madrid zit in de Spaanse competitie in een mindere periode. De Madrilenen wisten zondag voor eigen publiek niet verder te komen dan een gelijkspel tegen middenmoter Eibar: 1-1. De koppositie is daarmee uit handen gegeven door Real Madrid.

Binnen vijf minuten stond Real Madrid op achterstand. Fran Rico was de gevierde man met een rake kopbal op aangeven van Pedro León. De Koninklijke herstelde snel de schade. Na een kleine twintig minuten stelde Cristiano Ronaldo collega-aanvaller Gareth Bale in staat de gelijkmaker op het scorebord te zetten. Real Madrid en Eibar kwamen daarna echter niet meer tot scoren.

Karim Benzema en Raphaël Varane werden door trainer Zinédine Zidane in de rust al naar de kant gehaald. In de competitie is Real Madrid nu drie duels op rij zonder overwinning. Het speelde ook al gelijk tegen Las Palmas (2-2) en Villarreal (1-1). Atlético Madrid staat op doelsaldo bovenaan in Spanje. FC Barcelona kan daar echter nog overheen.