Arsenal boekt diep in blessuretijd discutabele zege

2 oktober 2016, 19:37

Arsenal is zondagavond door het oog van de naald gekropen. De Londenaren wonnen na het verstrijken van de extra tijd met 1-0 van Burnley. Bovendien werkte Laurent Koscielny de bal met zijn hand over de doellijn.

Het was voor Arsenal een avond waarin weinig lukte. Het spel was uiterst slordig en sterspelers als Mesut Özil en Alexis Sánchez wisten hun ploeg niet bij de hand te nemen. Burnley zakte volledig terug op de rand van het eigen strafschopgebied en kwam er af en toe op de tegenaanval uit. Dichterbij dan een kopbal op de lat kwam de thuisploeg niet.

Arsenal was enkele malen dicht bij een treffer, maar een hard schot van Sánchez knalde tegen de buitenkant van de paal. Enkele seconden na het verstrijken van de extra tijd pakte Arsenal alsnog de zege. Theo Walcott verlengde een voorzet en zag Alex Oxlade-Chamberlain de bal via de hand van Koscielny binnen werken. Bovendien bevond Koscielny zich daardoor in buitenspelpositie.

Omdat het voorval de arbitrage was ontgaan, werd het doelpunt goedgekeurd. Dankzij de overwinning staat Arsenal op doelsaldo op de derde plek, met evenveel punten als Liverpool. Koploper Manchester City heeft twee punten meer. Burnley staat veertiende met zeven punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen