De Boer met Internazionale onderuit tegen AS Roma

2 oktober 2016, 23:35

Internazionale probeerde zondag tevergeefs op gelijke hoogte te komen met nummer twee Napoli. Het elftal van hoofdtrainer Frank de Boer verloor met 2-1 op bezoek bij AS Roma. De Romeinen hebben daardoor de aansluiting met Napoli wél gevonden.

In Rome voltrok zich een wedstrijd vol passie. Veel duels werden uitgevochten, waarbij Roma de beste mogelijkheden had. Inter mocht op sommige momenten vooral doelman Samir Handanovic dankbaar zijn dat het geloof mocht houden op een resultaat. Edin Dzeko zette de thuisploeg na vijf minuten al op voorsprong.

Een kwartier voor tijd kwam Inter knap terug in de wedstrijd. Ever Banega zette zowel een verdediger als de keeper op het verkeerde been en schoof de 1-1 binnen. Drie minuten later stond Roma alweer op voorsprong door een rake kopbal van Kostas Manolas. Dat gaf de thuisploeg niet meer uit handen.

AS Roma staat op dit moment derde in de Serie A met dertien punten uit zeven duels. De laatste vier wedstrijden werden allemaal omgezet in een overwinning. Internazionale staat op drie punten van nummer twee Napoli en is terug te vinden op de negende plek. Juventus prijkt bovenaan de ranglijst met vijf punten meer dan Roma.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen