Strootman: "Het gaat fysiek gezien steeds beter"

3 oktober 2016, 09:00

Naarmate de tijd vordert, wordt Kevin Strootman fitter en fitter. De middenvelder boekte zondagavond een keurige 2-1 overwinning op Internazionale en zei na afloop ook weer dat hij fysiek steeds sterker aan het worden is. "Ik geef altijd alles en moet me blijven verbeteren. Het gaat fysiek gezien al wel steeds beter. Ik wil Roma veel teruggeven voor alle steun die ik gehad heb."

Met goals van Edin Dzeko en Kostas Manolas werd een doelpunt van Ever Banega ongedaan gemaakt door AS Roma. "Het was een intense wedstrijd", sprak Strootman na afloop van de zege op coach Frank de Boer. "We hadden veel kansen, maar dat geldt ook voor hun. Wij hadden de tweede goal eerder moeten maken, maar het is het belangrijkst dat hij uiteindelijk nog gevallen is. Dit is een cruciale overwinning voor ons", aldus Strootman.

"Dit is een mooi succesje voor onze fans. We kunnen weer vooruitkijken", stelt Strootman. "We hebben dit seizoen al te veel punten laten liggen, zeker in uitwedstrijden. Dat mag niet gebeuren, als Roma zijnde. Het is moeilijk om dat te verklaren, misschien is het iets psychologisch. Maar we zijn profs en moeten ervoor zorgen dat we altijd presteren", stelt de international, die zich nu met het Nederlands elftal gaat voorbereiden op de WK-kwalificatiewedstrijden tegen Wit-Rusland en Frankrijk.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen