Ter Stegen biedt excuses aan en krijgt steun van Enrique

3 oktober 2016, 09:49

Het was zondag niet de dag van Marc-André ter Stegen. De doelman van FC Barcelona ging in de uitwedstrijd tegen Celta de Vigo op verschrikkelijke wijze de mist in, door de bal tegen de inlopende Pablo Hernandez aan te schieten. Via de Celta-spits vloog de bal in het doel, waardoor Barcelona de 4-2 moest incasseren. De Duitser toonde zich na afloop van het met 4-3 verloren duel schuldbewust.

Barcelona was tijdens de uitwedstrijd bezig met een comeback, door na een 3-0 achterstand terug te komen tot 3-2. Door de blunder van Ter Stegen ging het echter weer helemaal mis. "Het was mijn fout, ik bied mijn excuses aan", sprak de concurrent van Jasper Cillessen in Spaanse media. "Als ik die fout niet had gemaakt, dan hadden we mogelijk alsnog gewonnen. Ik ga hierdoor echter niet mijn spel aanpassen."

Coach Luis Enrique nam het na de verliespartij op voor de Duitser. "Een doelman van Barcelona moet risico's nemen. Onze keeper is cruciaal in ons spel. Het is nu makkelijk om hem kritiek te geven, maar achteraf is het altijd makkelijk praten. De nederlaag lag niet alleen aan hem. We wonnen tijdens de wedstrijd namelijk niet één duel."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen