Tapia: "Het is allemaal onderdeel van het proces"

3 oktober 2016, 17:39

Renato Tapia weigert zich gewonnen te geven door zijn rol als reservespeler in Rotterdam. De middenvelder wist sinds zijn overstap van FC Twente naar Feyenoord nog niet uit te groeien tot een basisspeler. Tapia vervulde afgelopen weekend een hoofdrol als invaller door zijn ploeg op 2-0 te zetten tegen Willem II.

Het waren voor Tapia pas zijn eerste minuten van het seizoen. Hij zorgde met zijn treffer voor de beslissing in de wedstrijd. "Natuurlijk is het moeilijk om op de bank te zitten, maar het team draait fantastisch en dus moet ik geduld hebben. Ik werk er iedere dag hard voor en heb geduldig gewacht op mijn kans. Die kwam vandaag gelukkig. De spelers die op de bank zitten, zijn altijd klaar om in te vallen, zo is vandaag ook weer bewezen", vertelt de international van Peru op de website van Feyenoord.

Tapia erkent dat het voor hem een lastige periode is in Rotterdam. "Maar het is allemaal onderdeel van het proces sinds ik hier binnenkwam. Toen ik bij FC Twente kwam heb ik eerst een jaar in Jong FC Twente gelopen voordat ik basisspeler werd. Al hoop ik dat het me hier sneller afgaat. Alleen doet het team het heel erg goed en moet ik gewoon wachten op mijn kans."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen