Deschamps: "Eerste wedstrijd kan de tweede beïnvloeden"

3 oktober 2016, 17:52

Didier Deschamps zal als bondscoach van Frankrijk geen spelers sparen tegen Bulgarije. De Fransen staan op 7 oktober tegenover de Bulgaren en moeten op 10 oktober spelen tegen het Nederlands elftal. De twee duels zitten kort op elkaar, maar de coach denkt dat hij zijn spelers volledig kan belasten.

Tijdens de persconferentie van Deschamps werd gevraagd of hij één van de twee duels belangrijker vindt dan de andere. "Nee, dat zou niet juist zijn van mijn kant. Ik denk op dit moment alleen aan Bulgarije, al kan de eerste wedstrijd de tweede wedstrijd natuurlijk beïnvloeden. We zullen ervoor zorgen dat we tegen Bulgarije drie punten pakken. Daarna zal ik de balans opmaken."

De bondscoach ziet Bulgarije en Nederland als mogelijke zwaarste tegenstanders in groep A tijdens de WK-kwalificatie. "Zij zullen in de wedstrijd zeker van zich doen spreken, vooral omdat er maar drie dagen tussen zitten. Dat is de kortst mogelijke hersteltijd, maar ik zal er met mijn staf voor zorgen dat we daar optimaal gebruik van maken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen