Aan vertrouwen geen gebrek voor Chadli en Benteke

3 oktober 2016, 21:11

Nacer Chadli barst momenteel van het zelfvertrouwen. Zijn overstap van Tottenham Hotspur naar West Bromwich Albion legde hem bepaald geen windeieren. In korte tijd is de voormalig speler van FC Twente uitgegroeid tot een dragende speler.

Chadli meldde zich maandag bij het nationale elftal van België, dat in de WK-kwalificatie vrijdag tegen Bosnië-Herzegovina speelt. "Ik voel me erg goed in de ploeg en bekijk mijn overgang niet als een stap achteruit. Ik had speelminuten nodig. Bij West Brom houd ik van mijn rol in het team, ik speel er meer op het middenveld en wordt meer betrokken in de opbouw", vertelt Chadli aan Het Nieuwsblad.

Ook Christian Benteke maakte een transfer. Hij speelt voor Crystal Palace en heeft daar eveneens zijn draai gevonden. "De coach zegt dat hij op mij rekent bij België, hij kent mijn kwaliteiten. Dat is ook bij Palace het geval, de trainer heeft vertrouwen in mij en dat is iets dat ik echt nodig heb. De pikorde wordt bepaald door prestaties op het veld. Het gaat goed met me, dus is het makkelijker om te zeggen dat ik klaar ben."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen