Messi zet nieuwe stap in herstel van blessure

4 oktober 2016, 07:47

Lionel Messi was maandag weer op het trainingscomplex van FC Barcelona te bewonderen. De Argentijnse dribbelaar is herstellende van een liesblessure en heeft de looptraining weer hervat bij de Catalaanse topclub. De superster ligt op schema in zijn revalidatie.

Messi raakte op 21 september, na een serie wedstrijden vlak achter elkaar, geblesseerd tijdens de kraker tegen Atlético Madrid (1-1). Er werd eerst gezegd dat het drie weken zou duren voordat de aanvaller weer kon spelen, maar dat lijkt iets langer te zijn. De Argentijn heeft zijn vizier gericht op de clash met Manchester City in de Champions League, die op 19 oktober plaatsvindt.

Argentinië-bondscoach Edgardo Bauza liet onlangs weten dat hij vond dat Barça niet goed omgegaan is met de fysieke gesteldheid van Messi. De vedette moest en moet enkele WK-kwalificatiewedstrijden van de Argentijnse ploeg laten schieten, maar kwam wel veel in actie bij Barça.

Barcelona kan Messi zeer goed gebruiken. Afgelopen zondag gingen de Catalaanse sterren met 4-3 ten onder bij Celta de Vigo.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen