Overmars: "Wenger uitstekende keus voor Engeland"

4 oktober 2016, 10:33

Marc Overmars zag Arsene Wenger afgelopen weekend zijn 20-jarige jubileum bij Arsenal vieren en hoort dat de Franse oefenmeester soms genoemd wordt als kandidaat om ooit bondscoach van Engeland te worden. Dat vindt de directeur voetbalzaken van Ajax geen slecht idee.

Na het vertrek van Roy Hodgson en Sam Allardyce is Engeland op zoek naar een nieuwe bondscoach. In de tussentijd heeft Gareth Southgate het op interim-basis overgenomen en heeft Wenger aangegeven dat hij niets uitsluit. "Waarom zou dat niet kunnen, als ik op een dag vrij ben om te gaan en staan waar ik wil?", sprak de Fransman.

Overmars denkt dat Wenger de juiste man kan zijn. "Ik denk dat het een uitstekende keuze zou zijn voor Engeland", sprak de Ajax-directeur op een congres van de Qatarese Aspire Academy. "Misschien is de tijd voor hem gekomen, als hij er energie voor heeft", aldus Overmars, die bijval kreeg van Ronald de Boer. "Het zou mooi zijn als Wenger bij Arsenal afsluit met het kampioenschap en dan bondscoach van Engeland wordt."

Southgate zwaait bij de komende vier interlands van Engeland de scepter. Malta, Slovenië, Schotland zijn de tegenstanders in de WK-kwalificatiereeks, tegen Spanje wordt nog geoefend.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen